Organisatie


De organisatie Verbeek Export is gevestigd in het hart van bloemenveiling Royal Flora Holland Aalsmeer. Hier zijn dagelijks zo’n 20 mensen werkzaam met het in- en verkopen, verdelen en verpakken van bloemen. Verbeek Export staat voor hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en dagverse handel. Vandaag gekocht, dezelfde dag op transport naar de klant! Om dit te kunnen waarborgen aan onze klanten hebben wij onze organisatie onderverdeeld in de diverse afdelingen:

Deze afdeling houdt zich dagelijks bezig met het in- en verkopen van al onze artikelen, snijbloemen, planten tot decoratie aan toe. Deze afdeling staat onder leiding van Huig van der Plas en Robert Verbeek.

Onze boekettenafdeling is verantwoordelijk voor het zelf samenstellen van onze boeketten. Wij bieden onze klanten een breed scala aan boeketten. Zo houden wij alles onder 1 dak. Deze afdeling wordt geleid door onze boeketmanager.

De verdeling is verantwoordelijk voor het continue verdelen, verwerken en verpakken van onze ingekochte bloemen en planten. De verdeling staat onder leiding van onze boxchef.

De afdeling logistiek houdt zich hoofdzakelijk bezig met de gehele container- en fustadministratie. Deze afdeling staat onder leiding van Martijn Verbeek.

De afdeling finance houdt zich bezig met de dagelijkse financiële werkzaamheden zoals: financiële administratie, debiteuren- en crediteurenbeheer en fiscale/juridische zaken. Deze afdeling staat onder leiding van Martijn Verbeek.

De P&O afdeling van Verbeek houdt zich dagelijks bezig met alle personeels- en arbeidszaken. Deze afdeling valt onder leiding van Martijn Verbeek en wordt ondersteund door accountantskantoor PBS Advies te Haarlem, www.pbsadvies.nl.