Inkopen


Inkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Er zijn diverse mogelijkheden om al uw artikelen, zoals: bloemen, planten, decoratie en boeketten, bij ons te bestellen:

Direct bestellen in onze webshop (24/7)

Lees meer →

Direct bestellen vanuit onze lijnauto's in Zwitserland en Italië via onze partners Veflex en Schwyz Flowers.

Lees meer →

Rechtstreeks via uw vertrouwde verkoper van Verbeek, per e-mail of telefonisch.

Lees meer →

Via uw eigen KOA werplek.

Lees meer →

Het inkoopteam van Verbeek koopt elke veildag de bestellingen op maat voor haar klanten in. Wat onze klanten bestellen, krijgen zij ook. Onze inkopers letten nauwkeurig op de kwaliteit en kijken iedere ochtend de handel in welke beschikbaar gesteld wordt in de gekoelde veilingcellen van Royal Flora Holland.

Kopen op Afstand (KOA)


Meebieden op het brede en diepe assortiment bloemen en planten van FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, via uw eigen pc of laptop.

Kopen op afstand (KOA) van FloraHolland maakt dit mogelijk. Met een KOA aansluiting van Verbeek Export heeft u direct toegang tot alle bloemenklokken van FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Naast het inkopen kunt u het volledige aanbod bloemen en planten inzien, filteren en eventueel vooraf markeren.

U koopt zelf, of samen met de ervaren inkopers van Verbeek, uw eigen bloemen assortiment. Zo bent u altijd op de hoogte van het dagelijkse kwekersaanbod en uw prijsvorming. Wij helpen u graag verder en komen graag bij u langs om hier meer uitleg over te geven.