Over ons

Al meer dan 40 jaar zijn wij in Aalsmeer actief in de bloemen- en plantenbranche. Wij mogen dan ook gerust zeggen dat wij een toonaangevend bloemen- en plantenbedrijf zijn. Met ons uitgebreide assortiment, passie voor het vak en onze ervaring weten wij als geen ander onze klanten op tijd te voorzien van kwalitatieve en vooral dagverse artikelen. Het Verbeek team staat altijd voor u klaar!

Geschiedenis


De geschiedenis van Verbeek gaat terug tot 1975. In grote lijnen vertellen wij u over ons veertig jarige rijke historie van het begin tot aan nu.

Lees meer

Organisatie


De organisatie Verbeek Export is gevestigd in het hart van bloemenveiling Royal Flora Holland Aalsmeer. Hier zijn dagelijks zo’n 20 mensen werkzaam met het in- en verkopen, verdelen en verpakken van bloemen. Verbeek Export staat voor hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en dagverse handel.

Lees meer

Team


Wij staan altijd voor u klaar…
Ons team bestaat uit ervaren in- en verkopers, verdelers en administratieve medewerkers. Onderstaand kunt u één van onze teamleden zowel telefonisch of per e-mail bereiken:

Lees meer

Vacatures


Heb jij passie voor bloemen, wil je binnen een team klanten op tijd voorzien van kwalitatieve bloemen en ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel uitdaging? Dan is werken bij Verbeek Export misschien wel wat voor jou!

Lees meer

Stage lopen?


Heb je altijd al mee willen lopen als stagiaire in een bloemenonderneming? Heb je affiniteit met het drijven van handel? Dan is stage lopen bij Verbeek Export in het hart van de Bloemenveiling Royal Flora Holland Aalsmeer misschien wel een enorme uitdaging!

Lees meer

Partners


Verbeek Export werkt samen met haar partners Veflex Fiori en Schwyz Flowers. Dit zijn onze directe bloemenlijnen op Italië en Zwitserland, waarbij direct aan de detaillist en tuincentra verkocht wordt.

Lees meer

Service


Bloemen in- en verkopen is niet zo’n kunst vinden wij als exporteur. Echter je als vertrouwde bloemenleverancier in deze transparante en bewegelijke markt weten te onderscheiden dat is waar de moeilijkheidsgraad ligt.

Lees meer